EZT KÍNÁLJUK ÖNNEK

Több mint 10 éve szolgáltatunk az online megjelenés és webes értékesítés területén.
Vállalkozásunk ingyenes apróhirdető oldalakkal indult, majd létrehozta ez egyik legnépszerűbb ingyenes “csináld magad” honlapkészítő rendszert.
Nulla marketing és reklám költségvetéssel sikerült megelőznünk a százmilliókat költő, TV reklámokkal és óriásplakát kampánnyal induló versenytársunkat. Hogyan?
A nálunk létrehozott honlapok viszonylag hamar előkelő helyre kerülnek a Google találati listáiban. Ez érdeklődőket és bevételt hoz az ügyfeleinknek. A honlapkészítő rendszerünk híre gyorsan terjedt. Ezzel értünk el eddig jó eredményeket.
Nem csak honlapot adunk, de a tartalmas weboldalaknak látogatókat is!
Tovább: Ingyenes Honlapkészítés (Az ingyenes honlapkészítővel létrehozott honlapokon reklámok vannak, amelyeket nevetségesen olcsón el lehet távolítani.)
Az évek során eddig is folyamatosan részt vettünk induló kisebb-nagyobb reklámkampányokban.
Barátaink, ügyfeleink termékeit is értékesítettük a HuPont.hu honlapon havi több tízmillió alkalommal megjelenő reklámokkal.
Egyes termékeket mi magunk értékesítünk és juttatunk el a vásárlókhoz. Jelentős mennyiségű nyelvkönyvet, szótárat adunk el, például ezeket:
Tovább: Csordás-féle nyelvkönyv és szótár
Teljes körű online értékesítési szolgáltatást nyújtunk, ügyfélszolgálattal, meglepően alacsony árú kiszállítással,  online bankkártyás fizetéssel, utánvételes pénzbeszedéssel. Amennyiben termékét eladhatónak találjuk, akkor azt megvesszük és eladjuk. Ön mit szeretne eladni?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.